täby centrum

täby centrum

Stockholm, Sweden

65,000m² retail, catering and leisure

2011/2012/2014

Unibail-Rodamco

This is a competition-winning design for the phased reconstruction and extension of one of Stockholm’s major regional centres. It includes a careful remodelling of the existing area, the development of new major public spaces and creation of a new active edge that holds the northern side of a new square designed by Polyform Arkitekter. The centre won the 2015 NCSC award for best design in the Nordic region.
 
Photo credits: images 1,2+3 courtesy of POLYFORM arkitekter, photographer: Åke Lindmann
  • NEW_TTLights3W_B.jpg
  • 256_Taby_Exterior_Entrance_02.jpg
  • NEW_portada_TTOverviewW_B.jpg
  • IMG_6376.jpg
  • IMG_6237.jpg
  • 256_Taby_Central-Space_Level-1_Panoramic.jpg
  • 256_Taby_Central-Space_Level-0_01.jpg
  • 256_Taby_Boulevard_Level-0_01.jpg
  • 256_Taby_Candle-Mall_Level-0_01.jpg
  • 256_Taby_Melanders_01.jpg
  • 256_Taby_Boulevard_Lift-Shaft_02-compressor.jpg
  • 256_Taby_Car-Park_Cladding_04-compressor.jpg
  • 256_Taby_Car-Park_Cladding_02.jpg