nivelles

nivelles

Nivelles, Belgium

35,000m² shopping centre extension

2012

Wereldhave

We produced an award-winning retail, interior architecture and graphic design for this centre in association with JVH Architects. The project, which included some remodelling of the existing centre, challenged us to ensure that the key transformation from local convenience centre to a town centre destination was effected seamlessly through the creation of a new covered street which has the scale to provide public space for people to enjoy as well as retail volume. The project won the Best Centre and Sustainability awards at the 2012 CBLCC.
  • 238_Nivelles_Mall-Exterior_Night_04_2.jpg
  • Capture.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Exterior_Entrance_03.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Interior_Day_01_1.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Interior_Day_15_1.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Interior_Day_04.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Interior_Signage-detail_01.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Interior_Day_14.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Interior_Feature-Chandelier_04.jpg
  • 238_Nivelles_Mall-Interior_Car-Park-Entrance.jpg
  • 238_Nivelles_Underground-Car-Park-Entrance_04_1.jpg
  • 238_Nivelles_Underground-Car-Park-Entrance_05.jpg